Skip to content

Game Event

Game event organiseren voor een onvergetelijke dag

Heb jij binnenkort iets te vieren? Zorg voor een onvergetelijke tijd voor jong en oud met een game event. Wij verzorgen de verhuur, transport en opbouw van spelcomputers voor jouw game evenement. Ervaar weer hoe het voelt om op een oude Atari of Nintendo te spelen, of ontdek wat de spellen van tegenwoordig op de Playstation 4 of Xbox te bieden hebben. Je hoeft niet te vechten over wie de joystick krijgt, want we leveren volledige groepspakketten aan met meerdere exemplaren. Samen spelen is namelijk veel leuker! Onze spellen zijn dan ook perfect voor teambuilding of het vieren van een verjaardag. We helpen je met het kiezen van de juiste consoles en het installeren en ophalen van de spelcomputers. Zo geniet je van volledige service voor jouw game event!

Game event voor een interactief feest

Wie houdt er nu niet van spelletjes spelen? Breng extra sfeer en gezelligheid met nieuwe en oude gameconsoles op jouw evenement. Met een game event breng je interactie en activiteit op gang. Dit is eens wat anders dan een statisch feest waarbij de gasten aan tafels zitten. Race samen met vrienden met Mario Kart op de klassieke NES, of beproef je geluk en skills op de Nintendo. Of is voetbal meer jouw sport? Voor de E sports fanaten mag FIFA op de Playstation natuurlijk ook niet ontbreken. De spelers zijn urenlang zoet om die winnende goal te maken! Speel in teams om samen voor de overwinning te gaan, of speel constant één tegen één in een zelfbedachte competitie.

Geschikte spelcomputers voor ieder publiek

Bij Tha Wez hebben we voor iedere doelgroep het perfecte spel. Kinderfeestjes komen tot leven met een game event met leuke, ouderwetse spelcomputers. Introduceer de kinderen aan de spelcomputers waar jij mee opgegroeid bent. Zie hoe de generatie van nu zijn geluk op kan met eendjes schieten op een oude Nintendo! Of laat de oudere kinderen samenwerken om te overleven met Fortnite op de Playstation 4. Gaat er niet direct een belletje rinkelen bij deze namen? Dan helpen we je graag bij het kiezen van de juiste spelcomputers en spellen voor een onvergetelijk game event. Laat ons weten hoeveel ruimte er is, hoeveel gasten er komen en wat de doelgroep is. Wij adviseren dan de spelletjes waar het hart van uw gasten sneller van gaat kloppen!

Over Tha Wez game verhuur

Wij leveren een complete service af, waardoor u niet zelf in de weer hoeft met snoeren en stopcontacten. Wij installeren de spelcomputers namelijk bij u op locatie, zodat ze direct klaar zijn voor gebruik! Met instructies en uitleg over de spellen kan iedere speler gelijk de spelletjes uitproberen. Ook enthousiast geworden voor een game event? Neem dan contact met ons op om ook een leuk evenement te organiseren!