Skip to content

Game Evenement

Game evenement voor jong en oud

Wil je een uniek feest organiseren? Een game evenement is weer eens wat anders dan een kringverjaardag bij jou thuis. Jong en oud kan zijn geluk op met diverse nieuwe en oude spelletjes. Met spelcomputers kan je dan ook vele kanten op. Met gezelschapsspelletjes zoals Mario Kart en Wii E sports breng je extra gezelligheid op jouw evenement. Je vormt een team of gaat juist de strijd met elkaar aan om de overwinning te behalen! Wij helpen je graag met het organiseren van jouw game event, waarbij we de gehele organisatie en installatie uit handen nemen. Met een uitgebreid aanbod aan spelcomputers en spellen weten wij precies wat bij jouw doelgroep past, zodat er voor ieder wat wils is. Verras jouw gasten met een onvergetelijk game evenement, waar ze nog lang aan zullen terugdenken.

Een nostalgisch gevoel met een game evenement

Speel Pacman met de joystick op een oude Atari, of test je scherpschutter skills met de pistolen van de NES op het beeldscherm. De spelcomputers van de jaren ’80 roepen een nostalgisch gevoel op, wat oude herinneringen bij velen ophaalt. Hoe vaak krijg je nu de kans om jouw favoriete consoles van toen te spelen? Denk terug aan jouw jonge onbezorgde jaren en voel je weer helemaal kind. Onze game consoles nemen je terug in de tijd en garanderen urenlang speelplezier op jouw game evenement. Kies jouw favoriete spellen zoals Mario Kart, Donkey Kong of Crash Bandicoot en dompel jezelf weer onder in de wereld van de klassiekers!

All in one game evenement

Wil je een gaaf game evenement organiseren maar weet je niet goed waar te beginnen? Geen zorgen! Wij weten namelijk precies waarmee we jouw gasten kunnen vermaken. Wil je een onvergetelijk bedrijfsevenement met thema organiseren? Ga bijvoorbeeld voor een retro 80’s thema met oude spelcomputers en kom helemaal in de stemming met bijbehorende fluorescente outfits. Of heb je een verjaardag te vieren voor jouw zoon of dochter? Voor een succesvol kinderfeestje kies je voor de populaire spelcomputers van nu zoals de Playstation of Xbox. De jeugd is natuurlijk gek op spelletjes. Wij adviseren je dan ook graag voor de favorieten van nu, zodat je altijd de spijker op de kop slaat voor jouw game evenement.

Over Tha Wez

Wij van Tha Wez zijn echte game fanatics. De klassiekers, maar ook de moderne spelcomputers behoren tot onze passie, die wij dan ook graag delen met de wereld. Alles wat ooit is geweest brengen wij weer terug ter beschikking met onze game consoles. Wij leveren de spelcomputers met spelletjes af op de gewenste locatie, en installeren deze ter plekke. Zo maken we het organiseren van een game evenement erg gemakkelijk, zodat jouw gasten direct kunnen spelen. Creëer een onvergetelijke dag vol gaming plezier met onze spelcomputers!