Skip to content

E Sport

E sports voor de echte game fanaten

Ben je gek op E sports games? Kan je urenlang FIFA spelen met je vrienden of heb je een need for speed en speel je graag Formule 1 races op het grote scherm? Bij Tha Wez ben je aan het juiste adres voor game consoles huren met toebehoren. Met een groot aanbod aan verschillende spelcomputers vind je altijd jouw favoriete console. Ben je een echte Sony fan in hart en nieren? Of gaat er niets boven de klassieke en moderne Nintendo consoles? Wat jouw favoriet ook is, je vindt hem bij ons. Daarnaast ondersteunen wij je ook bij installeren en transporteren van de game consoles. Zo geniet je van onze volledige gaming service voor een onvergetelijke dag.

E sports als extra entertainment

Staat er een evenement op de planning, maar mis je nog een leuke activiteit? E sports games staan garant voor urenlang speelplezier voor jong en oud. Door het hoge competitiegehalte van de spellen, geeft dit extra spanning en sensatie aan ieder evenement. Of je nu een verjaardag groots wilt vieren of aan de teambuilding wil werken met een bedrijfsevenement, samen gamen zorgt voor een super leuke sfeer. Een game evenement brengt mensen bovendien dichter bij elkaar door het delen van een gezamenlijke passie. Dit zorgt voor een bijzondere ervaring voor jouw gasten die ze niet snel zullen vergeten. Hoe vaak krijg je nu de kans om samen fantastische E sports games te spelen op een groot scherm?

Tha Wez voor al jouw gaming wensen

Weet jij al precies welke spellen of game consoles je op jouw game event wilt? Prima, wij maken het in orde en installeren de consoles op de gewenste locatie. Heb je er zelf juist niet veel verstand van, maar wil je wel de leukste E sports games bij ons huren? Dat is ook prima, dan adviseren wij jou graag voor de meest populaire E sports games en bijbehorende consoles en joysticks. Het is natuurlijk ook mogelijk om een combinatie van verschillende games en consoles te huren, zodat er wat tussen zit voor iedere game fanaat! Voor ieder event en doelgroep vind je bij ons de juiste games en consoles.

E sports huren incl. op- en afbouw

Bij Tha wez doen wij meer dan alleen de verhuur van games en consoles. Wij bieden volledige service aan met ons uitgebreide dienstenpakket. Wij helpen je ook met instellen en opstarten van de spelcomputers. Zo kunnen enthousiaste spelers direct van start gaan op jouw game evenement. Na afloop komen wij alles ook gewoon weer ophalen, zodat jij nergens omkijken naar hebt. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan vooral bij ons online aanbod wat wij aanbieden en reserveer voor een unieke dag vol speelplezier!